Nieuws

Concept-plan Herinrichting Magnoliaplein

Het concept-plan voor de herinrichting van het Magnoliaplein, bestaande uit de onderdelen Speeltuintje, Voetbalveld en Buitenfitness ligt van 14 t/m 21 februari ter inzage.
Iedereen die betrokken wil zijn en belangstelling heeft voor de ontwikkeling van dit deel van het Gijmink kan kennisnemen van het plan in de hal van Openbare basisschool ’t Gijmink en in de hal van het Gemeentehuis.

Lees verder

Tuindorp wil huiselijk buurtcentrum; Buurtbewoners komen met allerlei ideeën voor 't Badhoes

Wanneer buurtcentrum 't Badhoes precies de deuren gaat openen is nog onbekend, maar over één ding zijn de bewoners van de wijk Tuindorp in Goor het eens: de sfeer moet huiselijk worden, gezellig en voor iedereen toegankelijk. Zo bleek vrijdagavond tijdens een inspraakbijeenkomst voor de buurt.

Lees verder

Be events en Salut brengen WoWi! nieuwste (digitale technieken) naar Delden

Op dinsdag 20 februari 2018 komt de Wowi! bus naar Delden. WoWi! is een biebbus vol digitale nieuwigheden. Vanaf 14.30 uur is er een open inloop in de Wowi bus en kunnen jongeren uit Delden en omgeving hier gebruik van maken. De standplaats van de bus is Stads Centrum Het Parochiehuis in Delden. De entree is gratis.

Lees verder

ZondagmiddagCafé voor senioren

Het ZondagMiddagCafé is in de wintermaanden de 1ste en 3de zondag van de maand geopend voor alle senioren uit Hof van Twente.

Lees verder

Tuindorp info: Hoe gaat het nu verder met 't Badhoes?

Hoe gaat het nu verder met 't Badhoes? Deze vraag willen we graag beantwoorden op vrijdag 9 februari vanaf 20:00 uur in het toekomstige Badhoes, Jurriën Sprakelstraat 17 te Goor.

Lees verder

Met de Mantel der Liefde in Herberg de Pol Diepenheim

De indrukwekkende en herkenbare voorstelling ‘Met de Mantel der Liefde’ over mantelzorg speelt in Diepenheim. Zaterdag 10 februari komt de Belgische acteur Kurt Defrancq naar Cultuurcentrum Herberg de Pol om de theatermonoloog te spelen. Voorafgaand en na afloop van de voorstelling is er een mantelzorgconsulente van Salut aanwezig.

Lees verder

NL Doet 9 en 10 maart

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 9 en 10 maart 2018!

Lees verder

Informatiebijeenkomst openbaar vervoer voor senioren

Op dinsdag 23 januari van 14:00 -16:00 uur vindt in het gemeentehuis, aan de Höte 7 te Goor, een informatiebijeenkomst plaats voor senioren die reizen met het openbaar vervoer of dit van plan zijn te gaan doen.

Lees verder

Buurtbemiddeling: voel je fijn in je eigen huis

Goed contact met je buren is goud waard. Maar soms wordt de relatie met je buren flink op de proef gesteld. De buurkinderen trappen de bal steeds in je tuin, de boom in hun voortuin neemt bij jou al het zonlicht weg, of de rook van hun houtkachel trekt jouw slaapkamer in waardoor je slecht slaapt.
Zulke ergernissen kunnen leiden tot flinke burenruzies en ervoor zorgen dat je je onprettig voelt in je eigen huis. Wil je werken aan een duurzame oplossing? Schakel dan buurtbemiddeling in. De coördinator luistert en bekijkt met je of het probleem voor bemiddeling geschikt is.

Lees verder

Salut op maandag 18 december gesloten

Salut is op maandag 18 december gesloten.

Lees verder

Welzijnswijzer

Welzijnswijzer niet ontvangen? De welzijnswijzer is op te halen bij het Gemeentehuis of bij Salut

Lees verder

Gewijzigde openingstijden kerstperiode Salut

Salut is op 18, 25 en 26 december en 1 januari gesloten. Op 27 en 28 december is Salut niet aanwezig in Delden en Markelo. Op donderdag 28 december is Salut geopend van 9:00 tot 17:00 uur, de avondopenstelling vervalt.

Lees verder

Voormalige kleuterschool aan de Jurriën Sprakelstraat wordt buurtgebouw Bewoners Tuindorp realiseren eigen buurtvoorziening

Bewoners van de Goorse buurt Tuindorp gaan hun eigen buurtvoorziening realiseren in de leegstaande voormalige kleuterschool aan de Jurriën Sprakelstraat. De bewoners van Tuindorp en de gemeente tekenden daarvoor afgelopen zaterdag een intentieverklaring. Daarbij overhandigde wethouder Pieter van Zwanenburg de sleutel van de voormalige kleuterschool aan de buurtbewoners. De buurtvoorziening is één van de acties uit het Uitvoeringsplan Tuindorp Goor, dat de buurt heeft opgesteld samen met welzijnsorganisatie Salut.

Lees verder

Taalcafé en Taalpunt maken professionaliseringsslag

Hof van Twente –Taalcafé en Taalpunt zijn twee projecten die inwoners van Hof van Twente helpen hun beheersing van de Nederlandse taal te verbeteren. De professionaliseringsslag die welzijnsorganisatie Salut momenteel doorvoert in beide projecten is mogelijk dankzij een subsidie van de gemeente Hof van Twente en een bijdrage van het Oranjefonds.

Lees verder

Gewijzigde openingstijden café de Reggeroos in december

Café de Reggeroos in de Reggehof is in december alleen op 15 en 22 december geopend. Op 1, 8 en 29 december vinden er andere activiteiten plaats bij de Reggehof en Aveleijn.

Lees verder

Onderzoek vrijetijdsbesteding jongeren

Ben jij tussen de 10 en 21 jaar en heb jij ideeën voor activiteiten in je vrije tijd in jouw woonplaats? Vul dan de vragenlijst in en laat je mening horen!

Lees verder

ZondagMiddagCafé voor senioren op 15 oktober weer geopend

Elke derde zondag van de maand wordt het ZondagMiddagCafé van 14:00-16:30 uur georganiseerd in het Soosgebouw, Schoolstraat 40 te Goor. Voor slechts €3 worden de bezoekers ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Na de koffie wordt er gekaart, gebiljart, gesjoeld of gewoon gezellig met elkaar gepraat. Kom op 15 oktober, aanmelden is niet nodig.

Lees verder

Boodschappen Buurt Bus Delden in een nieuw jasje

Delden – Salut organiseert samen met de Stichting Doors Wide Open de Boodschappen Buurtbus in Delden. Elke vrijdagmiddag rijdt de bus voor iedereen die geen vervoer heeft naar de supermarkt. Salut hoopt hiermee de zelfredzaamheid te vergroten.

Lees verder

Druiven-pluk-dag voor mensen met een beperking en/of licht dementerenden

Op zaterdag 14 oktober organiseert de Rabobank Centraal Twente in samenwerking met de Wijngaard Hof van Twente een feestdag voor mensen met een beperking en licht dementerenden. Naast het plukken van de druiven wordt het een gezellige dag.

Lees verder

Beweeglessen van Salut zijn gestart

Goor-Markelo – Salut organiseert elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 55-plussers in Goor en Markelo. De lesinhoud wordt afgestemd op de deelnemers. Mensen die voldoende sporten en bewegen, leggen een stevige basis voor een actieve en gezonde leefstijl. Bewegen houdt mensen langer fit en zelfredzaam.

Lees verder

Ben ik mantelzorger?

Ben jij inwoner van de gemeente Hof van Twente en zorg jij langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte en hulpbehoevende persoon uit je omgeving? Dan ben jij een van de 4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Salut is er voor mantelzorgers om ze te informeren en zo nodig te ondersteunen zodat ze de zorg goed vol kunnen houden en niet overbelast raken.

Lees verder

Anne van Veen per 1 januari 2018 nieuwe directeur van Salut

Hof van Twente - Met ingang van het nieuwe kalenderjaar verwelkomt welzijnsorganisatie Salut Anne van Veen als directeur. De komst van Van Veen betekent het afscheid van Carien Kroon die dan ruim twee jaar als interim-directeur aan Salut verbonden is geweest.

Lees verder

Salut organiseert wandelgroep in Delden

Delden – Salut organiseert elke maandag een wandeling voor mensen met lichte geheugenproblemen. Wandelen stimuleert met name voor deze doelgroep de lichamelijke en geestelijke conditie. Bovendien hoopt Salut met deze activiteit de mantelzorger te ontlasten.

Lees verder

Vrijdagochtend weer koffie en appeltaart bij café de Reggeroos

Goor – Vanaf 8 september organiseert Salut samen met de mensen van Aveleijn elke vrijdag van 10-12 uur Café de Reggeroos in de Reggehof. Mantelzorgers kunnen met of zonder zorgvrager komen. Salut hoopt met deze activiteit ontspanning te bieden en de mantelzorger te ontlasten.

Lees verder

Beweeglessen van Salut in september van start

Goor-Markelo – Vanaf 4 september organiseert Salut elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 55-plussers in Goor en Markelo. De lesinhoud wordt afgestemd op de deelnemers. Mensen die voldoende sporten en bewegen, leggen een stevige basis voor een actieve en gezonde leefstijl. Bewegen houdt mensen langer fit en zelfredzaam.

Lees verder

Laatste zomeractiviteit Salut

Op 17 augustus organiseren de jongerenwerkers van Salut de laatste zomeractiviteit voor de kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Kom om 13:30 uur naar de van Kollaan achter de brandweerkazerne in Goor. De activiteiten bestaan uit een springkussen, een midgetgolfbaan en sumo worstelen. De kosten zijn €2 per persoon.

Lees verder

Salut start wandelgroep in Delden

Delden - Vanaf 14 augustus organiseert Salut elke maandag een wandeling voor mensen met lichte geheugenproblemen. Wandelen stimuleert met name voor deze doelgroep de lichamelijke en geestelijke conditie. Bovendien hoopt Salut met deze activiteit de mantelzorger te ontlasten.

Lees verder

De Kunst van het Zorgen en Loslaten

Heb je zorg voor of om je kind, je partner of je één van je ouders? En valt dat soms zwaar? Misschien is ‘De Kunst van het zorgen en loslaten’ dan precies de cursus voor jou. Het is een traject van negen dagdelen eens per twee of drie weken, voor mantelzorgers die anders met de zorgsituatie willen leren omgaan. Je staat stil bij je patronen van zorg verlenen en krijgt handvatten aangereikt om daar anders mee om te gaan.

Lees verder

Tijdens zomerperiode gewijzigde openingstijden Salut

De locaties van Salut in het gezondheidscentrum in Delden en het Stroaten in Markelo zijn tijdens de zomerperiode beperkt geopend. De openingstijden van Goor blijven ongewijzigd.

Lees verder

Ben jij deelnemer of vrijwilliger bij de zomeractiviteiten van Salut in Goor?

In de periode van 25 juli t/m 10 augustus organiseren de jongerenwerkers van Salut zomeractiviteiten voor de kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Deze vinden plaats bij de BSO Villa Linde ’t Gijmink en bij de skatebaan aan de van Kollaan In Goor. Doe jij mee, of houd jij ervan om de activiteiten voor de kinderen in goede banen te leiden?

Lees verder

Mantelzorgcafé Hof van Twente in zomerperiode gesloten

Het mantelzorgcafé wat elke vrijdagochtend van 10 tot 12 uur plaatsvindt in café de Reggeroos in de foyer van de Reggehof in Goor is tijdens de zomervakantie gesloten van vrijdag 14 juli tot en met 1 september 2017. Op vrijdag 8 september bent u van harte welkom.

Lees verder

De kracht van herinneringen

Op 5 september 2017 start de reeks van 8 bijeenkomsten ‘De kracht van herinneringen’ voor mensen met lichte dementie én hun mantelzorgers. Herinneringen van vroeger staan centraal in deze bijeenkomsten. Het is gratis en inclusief een lunch. Deze bijeenkomsten vinden plaats in de gezellige huiskamer bij woonzorgcentrum Herfstzon in Goor.

Lees verder

HERINRICHTING MAGNOLIAPLEIN

Op dinsdag 11 juli om 19.30 uur zijn alle bewoners van het Gijmink uitgenodigd voor de STARTBIJEENKOMST op het Magnoliaplein.

Lees verder

vacature Directeur (m/v) Salut

Ben jij of ken jij de nieuwe directeur (m/v) voor onze welzijnsorganisatie Salut?

Lees verder

Hoe komen verenigingen en stichtingen aan geld voor hun doelen?

Onlangs hebben 12 verenigingen en stichtingen deelgenomen aan de workshop “Fondsenwerving” georganiseerd door Salut in samenwerking met de SESAM academie.

Lees verder

Salut opent nieuw loket in Markelo

Welzijnsorganisatie Salut is er voor alle inwoners van Hof van Twente. Jong en oud kan er terecht met vragen over wonen, zorg en welzijn, werk, vrije tijd, gezondheid, financiën, scholing en sport. Om het leggen van contact nog makkelijker te maken, opent Salut per 6 juni een nieuw loket in gezondheidscentrum Het Stroaten in Markelo.

Lees verder

Boodschappenbuurtbus (BBB) in Delden

De boodschappen buurtbus rijdt al een paar jaar op vrijdagmiddag rond in Delden om ouderen de kans te geven zelf boodschappen te doen.

Lees verder

Op Hemelvaartsdag is Salut gesloten.

Hemelvaartsdag is Salut gesloten.

Lees verder

Dagje uit voor mantelzorgers

Ook dit jaar biedt de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim de mogelijkheid aan mantelzorgers in de Hof van Twente om op 11 juni 2017 een dagje mee uit te gaan. Een dagje even de zorg ‘thuislaten’ en genieten van een gezellige ontspannen dag. Er zijn nog plekken vrij.

Lees verder

Salut vrijdag 19 mei gesloten

Wegens een opleidingsdag is Salut op vrijdag 19 mei gesloten. Maandag 22 mei zijn we er voor jou!

Lees verder

Salut viert 1 jarig bestaan

Niet te geloven, wat gaat het jaar snel voorbij. 9 mei 2016 lanceerden wij Salut. Vanuit een organisatie voor alleen ouderen, zijn we gegroeid naar een brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners, van jong tot oud in de Hof van Twente. Taken als mantelzorgondersteuning, ondersteuning vrijwilligers en -organisaties, jeugd en jongerenwerk, opbouwwerk, maatschappelijk werk zijn erbij gekomen.

Lees verder

Overijsselse Vrijwilligers Prijs 2017: nu nomineren!

Als blijk van waardering voor de enorme vrijwillige inzet in Overijssel reikt de provincie Overijssel op vrijdag 30 juni in het provinciehuis van Zwolle de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit.

Lees verder

Diverse vakantie activiteiten Jeugd en Jongerenwerk Delden

In de voorjaarsvakantie hebben er diverse activiteiten in en rondom het JC Walk In in Delden plaatsgevonden.

Lees verder

4 en 5 mei gewijzigde openingstijden Salut

Op 4 mei is Salut geopend van 9:00 tot 19:00 uur. Op Bevrijdingsdag 5 mei is Salut gesloten.

Lees verder

Salut jongerenwerk start op 8 mei met Kitchen Masters.

Ben je tussen de 14 en 23 jaar? Houd jij van koken of wil je leren hoe je lowbudget de lekkerste gerechten kunt maken? Dan ben jij de Kitchen Master waar wij naar zoeken. Vanaf 8 mei wordt er 6 keer gekookt in de Klokkenkamp te Goor. Je betaalt hiervoor maar €3,- per keer. Meer weten of opgeven, bel 0547-260053 of mail naar info@salut-welzijn.nl

Lees verder

Koningsdag gesloten

27 april Koningsdag is Salut gesloten. vrijdag 28 april zijn we er voor jou!

Lees verder

Mantelzorgcafé Hof van Twente tijdens de feestdagen

Het mantelzorgcafé wat elke vrijdagochtend van 10 tot 12 uur plaatsvindt in café de Reggeroos in de foyer van de Reggehof in Goor is vanwege de feestdagen niet open op Vrijdag 28 april, 5, 19 en 26 mei, 2 en 23 juni.

Lees verder

Vakantie activiteiten Jongerenwerk Delden

De jongerenwerkers van Salut organiseren in de meivakantie een aantal activiteiten bij Zwembad de Mors in Delden voor jou!

Lees verder

Tuindorp Info digitaal ontvangen?

De Werkgroep Tuindorp brengt regelmatig de nieuwsbrief Tuindorp Info uit met nieuws en wetenswaardigheden over het project ‘Tuindorp 100 jaar en voor de toekomst klaar’.

Lees verder

Help jij het Magnoliaplein in Goor opknappen?

Salut jongerenwerk zoekt kinderen en jongeren die hun handen uit de mouwen willen steken om het Magnoliaplein te vernieuwen. Dit is de kans om zelf mee te denken en te bepalen over de herinrichting van jouw speelterrein.

Lees verder

Fietstochten Delden gaan weer van start

De eerste fietstocht van dit seizoen start op donderdag 11 mei 2017 om 13.30 uur. We beginnen in het restaurant in de Hagen om vervolgens om 14.00 uur te gaan fietsen.

Lees verder

Workshop fondsenwerving

Salut organiseert in samenwerking met SESAM-academie op donderdag 18 mei van 19:30 tot 22:00 uur de workshop fondsenwerving.

Lees verder

Geslaagde open dag bij het gezondheids-centrum in Delden

Geslaagde open dag bij het Gezondheidscentrum in Delden

Lees verder

18 maart: Open Dag Gezondheidscentrum Delden

Kom zaterdag naar de open dag van het gezondheidscentrum in Delden. Evelien, Fata en Rita zijn er voor jou!

Lees verder

Collecteren voor het Oranjefonds

In gemeente Hof Van Twente is nog plaats om mee te doen aan de Oranje Fonds Collecte. Pakt u deze kans en zet u uw stichting of vereniging op de kaart?

Lees verder

Salut in actie tijdens Nldoet

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Lees verder

Alcoholvrije Cocktail battle in JC Walk In

Afgelopen week zijn meerdere jongeren bij Jongerencentrum Walk In een grote uitdaging aangegaan. Zij hebben meegedaan aan de ‘Cocktail battle’. Voor de meesten was dit onbekend terrein. Maar bij het klaarzetten van de benodigdheden werden ze enthousiast. Iedereen is zelf aan de slag gegaan en dit was een groot succes.

Lees verder

Naar de markt dankzij het mantelzorg café

Elke vrijdag is er tussen 10 en 12 uur café de Reggeroos in de foyer van de Reggehof in Goor. De mensen van Aveleijn staan dan klaar om u een lekker kopje koffie in te schenken eventueel met zelfgebakken appeltaart.

Lees verder

Bezorging warme maaltijden in Goor onder druk door dreigend tekort gebruikers en vrijwilligers  

Het aantal mensen in Goor, dat 's middag thuis een warme maaltijd bezorgd krijgt, neemt af, evenals het aantal vrijwilligers dat de maaltijden bezorgt.

Lees verder

Wat kan het Algemeen Maatschappelijk Werk van Salut voor u betekenen?

Als het met mensen op psychosociaal gebied niet goed gaat, heeft dat vaak invloed op meerdere levensgebieden en op je lichaam. Gezondheid is niet alleen een medische kwestie, maar hangt ook samen met psychosociale factoren. Zelfredzaamheid, sociale contacten, voor anderen zorgen, bijdrage aan de samenleving, financiën.

De stap naar het Algemeen Maatschappelijk Werk van Salut is laagdrempelig. Je hebt geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.

Lees verder

Activiteiten Jongerenwerk

Jongerenwerk gaat sportief en biedt diverse activiteiten aan.

Lees verder

Eerste Kitchen Masters succesvol afgesloten

Maandag 13 februari was de laatste kookles van de Kitchen Masters in de keuken van de Klokkenkamp. Tijdens de kooklessen hebben de Kitchen Masters geleerd hoe ze gezond en lowbudget kunnen koken. Onder begeleiding van een jongerenwerker van Salut hebben de zes deelnemers gezamenlijk gezorgd voor heerlijke gerechten en voor een gezellige sfeer. De laatste kookles is afgesloten met zelfgemaakte hamburgers, salade en een heerlijke fruit toetje.

Lees verder

Studiekring Delden zoekt uitbreiding

Eén keer per 2 weken een interessante én gezellige avond in de leeszaal van de bibliotheek in Delden?
Luisteren naar en van gedachten wisselen over heel gevarieerde onderwerpen uit heden en verleden? Dan is de 65+ studiekring iets voor u.

Lees verder

Cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers in Hof van Twente

Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de dementerende als voor de naaste omgeving. Het thuis verzorgen en begeleiden van een dementerende ervaren velen dan ook als een zware taak. Voor Salut is dat aanleiding om in Hof van Twente ook in 2017 in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de mantelzorgers te ondersteunen met het aanbieden van een gratis cursus.

Lees verder

Voorjaarsvakantie activiteiten JC Walk In in Delden

In de voorjaarsvakantie organiseert JC Walk In verschillende activiteiten voor jongeren.

Lees verder

Salut JONG ontmoet OUD

Jongeren van Jongerencentrum Walk In in Delden nemen het initiatief voor een leuke maatschappelijke activiteit: JONG ontmoet OUD.

Lees verder

Salut ‘doe eens vriendelijk week’

Van 12 tot en met 18 februari is het de “doe eens vriendelijke week”. De meeste mensen hoeven er niet bij na te denken, voor hen is aardig zijn een tweede natuur. Maar door drukte en stress van alle dag zijn we soms geneigd om op “kleine tegenslagen” niet zo vriendelijk te reageren. Er zijn vele manieren om vriendelijk te zijn, alleen al een lach of een compliment maakt een verschil voor je omgeving en voor jezelf.

Lees verder

Mantelzorgcafé `Schot in de Roos`

Afgelopen vrijdag 3 februari j.l. is het eerste mantelzorgcafé in Hof van Twente van start gegaan. Het was een gezellige drukte waarbij veel mensen de weg naar de Reggehof wisten te vinden.

Lees verder

Een groene invulling van het Zwembadterrein de Whee

Zwembadterrein de Whee,
Bijeenkomst op 9 februari, 19.30 uur bij Stadslandbouw aan de Kerkstraat.
De volgende stap naar uitvoering: ‘schapen met educatie mogelijkheden’ , ‘een proeftuin voor bijzondere hopsoorten’ en ‘een groene ontmoetingsplek voor de buurt’.

Lees verder

Fitness bij JC Walk in Delden

Februari is de maand van bewegen. Meiden en jongens van het jongerencentrum Walk In Delden gaan samen een maand lang fitnessen

Lees verder

Mantelzorg café Hof van Twente

Op vrijdag 3 februari wordt door burgemeester mevrouw E. Nauta tussen 11:00 en 11:30 uur het mantelzorg café Hof van Twente geopend. Het mantelzorg café vindt vanaf dan elke vrijdag plaatst van 10 tot 12 uur bij café de Reggeroos in de foyer van de Reggehof.

Lees verder

Bezoek Preventiewerker Tactus

Vrijdag 27 januari komt Jaap Lummen voor de tweede keer op bezoek in het jongerencentrum de Maan. De preventiewerker van Tactus is flexibel, beschikt over brede kennis en neemt verantwoordelijkheid voor het vinden van antwoorden en oplossingen. Of het nu gaat om alcohol, roken, drugs, gokken of gamen. De jongeren kunnen met allerlei vragen terecht bij Jaap.

Lees verder

Salut jongerenwerk start op 23 januari met Kitchen Masters.

Salut Jongerenwerk biedt voor jongeren kooklessen aan van 3 bijeenkomsten.

Lees verder

NL DOET 2017, heb jij je al aangemeld?

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Lees verder

Bezoek van Jaap Lummen aan JC Walk In in Delden.

Maandag 23 januari komt Jaap Lummen de preventie medewerker van Tactus Verslaving Zorg bij JC Walk In in Delden. Er wordt gestart met de workshop maken van een cocktail. Vervolgens ga je samen met hem een activiteit bedenken.

Lees verder

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst Salut.

Voor de vrijwilligers van Salut was er op woensdagochtend 11 januari en nieuwjaarsbijeenkomst.

Lees verder

Inspiratieavond Vrijwilligerswerk

Om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in de Hof van Twente nodigen wij jou uit voor een inspirerende avond in het Gemeentehuis in Goor. Deze avond wordt door Salut georganiseerd voor alle vrijwilligers én vrijwilligersorganisaties in Hof van Twente.

Lees verder

Met welke vraag kunnen wij je helpen?