Actuele vacatures voor vrijwilligers

Tuinonderhoud zorgboerderij Klein Exterkate

Heeft u affiniteit met senioren, humor en bent u graag in de tuin bezig, dan is deze vacature iets voor u!

Bekijk vacature

Medewerker zorgboerderij voor senioren

Heeft u affiniteit met senioren en lijkt het u een uitdaging om kleine groepen te begeleiden bij diverse activiteiten, dan is deze vacature iets voor u!

Bekijk vacature

Zaterdag koken op zorgboerderij Klein Exterkate

Heeft u affiniteit met ouderen en kookt u graag lekkere maaltijden voor grote groepen, dan is deze vacature iets voor u!

Bekijk vacature

Samen activiteiten ondernemen en plezier beleven

Vindt u het een uitdaging om iemand met een licht verstandelijke beperking te mogen ondersteunen en onderneemt u graag activiteiten, dan is deze vacature iets voor u!

Bekijk vacature

Samen toeren of wandelen

Vindt u het een uitdaging om iemand met een licht verstandelijke beperking te mogen ondersteunen en geniet u ervan om samen een stukje te toeren of te wandelen? Dan is deze vacature echt iets voor u!

Bekijk vacature

Maakt u graag een legpuzzel?

Vindt u het een uitdaging om iemand met een licht verstandelijke beperking te mogen ondersteunen en maakt u graag legpuzzels? Dan is deze vacature iets voor u!

Bekijk vacature

Dierverzorging zorgboerderij Klein Exterkate

Heeft u affiniteit met ouderen en wordt u blij van het verzorgen van dieren, dan is deze vacature iets voor u!

Bekijk vacature

Geniet u van paarden en /of het naaien van kleding?

Vindt u het een uitdaging om iemand met een licht verstandelijke beperking te mogen ondersteunen en heeft u affiniteit met paarden of het naaien van kleding? Dan is deze vacature iets voor u!

Bekijk vacature

Zorgatelier Ambt Delden zoekt Vrijwilligers

Ben jij hulpvaardig en heb jij affiniteit om de doelgroep volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking te ondersteunen bij koken, kunst en de tuin, dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk vacature

Vrijwilliger Receptie Zoutmuseum

Vindt u de historie van het zout interessant, kunt u mensen een welkom gevoel geven en informeert u graag mensen dan is het zoutmuseum Delden op zoek naar u!

Bekijk vacature

Ben jij de geschikte vrijwillig(st)er voor Humanitas Twente?

Met maatjes meer mens! Ben jij Sociaal wil je mensen op weg helpen meld je dan aan als maatje in de Hof van Twente.

Bekijk vacature

Museumboerderij Wendezoele zoekt vrijwilligers

Op de museumboerderij zoeken wij vrijwilligers voor diverse taken

Bekijk vacature

Vrijwilliger Kledingbank

Vind jij kleding leuk, lijkt het je leuk om als vrijwilliger in een winkel te werken meld je dan aan bij de Kledingbank in Goor.

Bekijk vacature

JP van den Bent zoekt knutselmaatje voor een cliënt in Goor

Ben jij creatief en dan bij voorkeur houtbewerking, meld je dan aan als vrijwilliger bij de JP van den Bent stichting.

Bekijk vacature

JP van den Bent zoekt biljartmaatje voor een cliënt in Goor

Biljart jij graag, meld je dan aan als vrijwilliger bij de JP van den Bent stichting.

Bekijk vacature

Vrijwilliger verkeersveiligheid Veilig Verkeer Nederland afd. Hof van Twente

Vind jij de verkeersveiligheid belangrijk en kan je goed organiseren meld je dan aan als vrijwilliger binnen de werkgroep van VVN-afdeling Hof van Twente.

Bekijk vacature

Vrijwilliger Ervaringsmaatjes

Het ervaringsmaatjesproject biedt jongvolwassen vrijwilligers de kans om een maatje te worden voor een jonge mantelzorger bij Stichting Informele Zorg Twente. Deze ervaringsmaatjes zijn zelf opgegroeid met een ziek, beperkt of verslaafd gezinslid.

Bekijk vacature

Vrijwilliger voor het museumpark van het Oranjemuseum

Werk je graag in de tuin en lijkt het je leuk om bij het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis het park te onderhouden meld je dan aan.

Bekijk vacature

Vrijwilliger gezocht bij het Goors Museum

Ben jij geïnteresseerd in de historie van Goor en omstreken, en vind je het leuk om oud bewaarde schatten te ontdekken. Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Goors Museum.

Bekijk vacature

Vrijwillige Gastheren/ Gastvrouwen voor de Kunstvereniging Diepenheim

Ben je gastvrij, en vind je het leuk om bezoekers te informeren meld je dan aan bij de Kunstvereniging Diepenheim voor de functie als vrijwillige gastheer of gastvrouw.

Bekijk vacature

Salut zoekt vrijwilligers voor individuele hulpvragen in Delden

Zet jij je graag in voor (kwetsbare) ouderen? En vind je het leuk om samen activiteiten te ondernemen of een kop koffie te drinken? Dan is Salut op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Tuin liefhebbers gezocht

Voor Carintreggeland locatie de Stoevelaar zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor het onderhoud van de tuin.

Bekijk vacature

Ondersteuning baanonderhoud TV Stedeke te Diepenheim

Voor het onderhoud van onze tennisbanen bij tennisvereniging Stedeke zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Bekijk vacature

Vrijwilliger voor de Bardienst bij het Kukelnest

Vind je het leuk om mensen te ontmoeten, hou je van een gezellig praatje! Meld je dan aan als vrijwilliger voor de bardienst in ons horecagedeelte en wie weet sta jij binnenkort achter de bar bij het Kukelnest.

Bekijk vacature

Scheidsrechters gezocht!

Handbalvereniging Dynamiek in Goor is een gezellige sportieve groeiende vereniging en wij zijn dringend op zoek naar scheidsrechters.

Bekijk vacature

Vrijwilliger Omslag en Brievenhulp bij Salut

Heeft administratie jouw interesse en vind je het leuk om anderen te helpen? Dan is vrijwilligerswerk bij de Omslag iets voor jou.

Bekijk vacature

Vrijwillige verkoopmedewerkers Wereldwinkel Goor

De wereldwinkel zoekt voor uitbreiding van het team nieuwe vrijwilligers verkoopmedewerkers. Staat Fair Trade bij jou hoog in het vaandel en wil jij daar je steentje aan bijdragen. Dan is de Wereldwinkel in Goor op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Vrijwilligers gevraagd bij Kringloopwinkel Kiekeboe

Kiekeboe, de nieuwe kringloopwinkel in Goor, heeft diverse vacatures voor vrijwilligers.

Bekijk vacature

1-op-1 taalcoach Taalpunt bij Salut

Meld je aan als vrijwillig taalcoach in het project Taalpunt van Salut, en help anderstaligen en/of laaggeletterden met het beter beheersen van de Nederlandse taal.

Bekijk vacature

Dagvoorziening De Binnenhof zoekt meerdere vrijwilligers

Vindt u het leuk om vrijwilligerswerk bij dagvoorziening De Binnenhof in woonzorgcentrum de Stoevelaar uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar u!

Bekijk vacature

Vrijwilligers voor het serveren van de warme maaltijd

De UVV in Goor zoekt vrijwilligers voor het serveren van de warme maaltijd (1x per maand) in het verzorgingshuis de Stoevelaar

Bekijk vacature

Vrijwilligers voor het schenken van koffie

De UVV in Goor zoekt vrijwilligers voor het schenken van koffie (1x per maand) in het verzorgingshuis De Stoevelaar in Goor

Bekijk vacature

Carintreggeland huis St. Elisabeth zoekt meerdere vrijwilligers

Voor huis St. Elisabeth hebben wij diverse vacatures voor vrijwilligers o.a. koffie schenken, gastvrouw of gastheer, individueel begeleider.

Bekijk vacature

Vrijwillige verkoopmedewerkers Wereldwinkel Delden

De wereldwinkel zoekt voor uitbreiding van het team nieuwe vrijwilligers verkoopmedewerkers. Staat Fair Trade bij jou hoog in het vaandel en wil jij daar je steentje aan bijdragen. Dan is de Wereldwinkel in Delden op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Vrijwillig maatje Vriendendienst Hoor ‘ns, Mediant GGZ

Ben jij sociaal betrokken en help je graag mensen met psychiatrische problematiek dan is Mediant op zoek naar jou als vrijwillig maatje voor deelnemers Vriendendienst Hoor ‘ns.

Bekijk vacature

Het Rode Kruis Hof van Twente zoekt vrijwilligers “Rode kruis aan huis”

Ben jij je bewust van de veiligheid in en om het huis, dan heeft het Rode Kruis afdeling Hof van Twente een passende vrijwillige vacature. Meld je aan voor het kortdurende (deel)project Rode Kruis aan huis voor veiligheid bij de mensen aan huis.

Bekijk vacature

Thuiskom-Vrijwilliger (m/v) UVV Delden

Zit helpen in je bloed en wil je mensen weer laten wennen aan de thuissituatie dan is de UVV Delden op zoek naar jou! Voor het project de ‘Thuiskom-Vrijwilligers’ zijn we op zoek naar meerdere vrijwilligers.

Bekijk vacature

Vrijwilligers gezocht voor de Stoevelaar en de Wheehof

Zet u zich graag in voor de oudere medemens en altijd al gedacht aan vrijwilligerswerk, maar de stap nog niet gezet? Meld u dan aan als vrijwilliger bij Carintreggeland voor de Stoevelaar of De Wheehof in Goor.

Bekijk vacature

Coach vrijwilliger voor jongere

Voor onze doelgroep zwerfjongeren die bij Humanitas Onderdak Wonen, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Bekijk vacature

Marketing Assistent Voedselbank op vrijwillige basis

Vind jij het leuk om contacten te leggen? En ben je goed in communicatie met de pers en op social media? Dan is de Voedselbank Midden Twente (VBMT) op zoek naar jou.

Bekijk vacature

Vrijwilligers voor de moestuin Stadslandbouw

Vind jij het leuk om samen in een groentetuin te werken? Heb je wellicht enige ervaring met moestuin of wil je dat verder ontwikkelen? Heb je interesse in de herkomst van verschillende groentes ? Wil je deel uitmaken van groeiend team dat groene activiteiten ter hand neemt? Dan is de St. Stadslandbouw (SLB) op zoek naar jou.

Bekijk vacature

Vrijwilliger PR en Marketing Stadslandbouw

Vind jij het leuk om onze website te beheren ? Heb je talent voor het verwoorden van de activiteiten ? Ben je goed in het schrijven van redactionele stukken, verwerken van correspondentie en/of aanvragen? En wil je deel uitmaken van een groen-collectief in ontwikkeling ? Dan is de St. Stadslandbouw op zoek naar jou.

Bekijk vacature

Vrijwillig Bestuurslid Stadslandbouw

Vind jij het leuk om met groen mensen in beweging te brengen? Ben je goed in het begeleiden en coördineren van hands-on activiteiten. En ben je goed in communicatie met mensen. Dan is de Stadslandbouw (SLB) op zoek naar jou.

Bekijk vacature

Uitgifte voedselkratten

Bij de voedselbank in Goor zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Bekijk vacature

Vrijwillige begeleiders voor activiteiten

Zie jij ouderen graag genieten? Ben je sociaal en behulpzaam? Dan is het Rode Kruis Hof van Twente op zoek naar jou.

Bekijk vacature

Vrijwilliger PR & communicatie voor de Wereldwinkel in Delden

Houd jij je graag bezig PR & communicatie. Staat Fair Trade bij jou hoog in het vaandel en wil jij daar je steentje aan bijdragen. Dan is de Wereldwinkel in Delden op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Met welke vraag kunnen wij je helpen?